5 Essential Elements For su tesisatçısı

Wiki Article

Dürüst işinin ehli 30 yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

thirteen yildir sihhi tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Dinleme: Susuz bir ortamda sessizliği dinleyin. Su sızıntısı olan bir noktadan gelen hafif bir sızıntı sesi duyabilirsiniz. Duvarların ve zeminin yakınında hafif bir su sesi varsa, su kaçağı olabilir.

Son yıllarda kullanımı daha çok yaygınlaşan klozetler ve evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan sifonlar ile ilgili tamir ve montaj işlemleri de tesisatçının görevleri arasındadır.

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

3K grup olarak 15 yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Her ne kadar kelimenin anlamı tesisat döşemekle ilgili olsa da tesisatçı sorumlulukları sadece bununla sınırlı değil. Söz konusu tesisatta meydana gelen arızalarla ilgilenmek, tesisatı yenilemek gibi görevler de tesisatçının yaptığı işler arasında yer alır.

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

 Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkarılması sorunsuz olmalıdır. Bu sirkülasyonu sağlayan tesisatta su kaçağı, su sızması olması su kaçağı tespitini gerekli kılar.

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo su tesisatçısı içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye su tesisatçısı mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir challenge değildir.

Su kaçaklarının bulunmasında yaygın olarak kullanılan ekipmanların başında kameralar gelir. Kameralar, sahip su kaçak tespiti olduğu özellikler sayesinde su kaçaklarının yerini kolay bir şekilde tespit eder. Kameralı su kaçağı bulma yöntemlerinde farklı tipte kameralar kullanılır.

su sayacım bozuk mu diye iskiyi aradım Ben işteyken su kaçak tespiti gelmişler saati kontrol etmişler beni aradı evde su kaçağı var saati kapatınca sayaç dönüyor dedi eve çıkmamışlar su kaçağı tespiti ama suyu sayaçtan kapatınca sayaç nasıl döner cihazla bakmış sızıntı var demiş cihazla bakarken eşim belki su kullanıyordu

Report this wiki page